Promotieoptredens

16 augustus 2017 0 Door Aurora Winterguard

Sinds het winterseizoen voorbij is hebben de leden van Aurora Winterguard niet stil gezeten.

Om te beginnen was er de Dag van de Muziek.  Op 20 mei j.l. hebben wij daar een optreden verzorgt op het podium van Rik Niks. Naast de show van afgelopen seizoen (stilstaand) hebben wij ook een nieuw stuk laten zien op Call on Me (Starley). Dit optreden was niet zonder succes.

Enkele weken later werden wij gevraagd om de opening van het “Diner en Blanc” te verzorgen. Tot op de dag van het optreden wisten wij (net als de gasten) niet waar het optreden zou plaats vinden.

Op de dag zelf hoorden wij dat we om half 5 verwacht werden bij Fort Kijkduin. Het was een super leuke ervaring om op een toplocatie als dat een optreden te mogen verzorgen. De wind (hoe kan het ook anders aan de kust) maakte het niet altijd even makkelijk. Met 3 nummers hebben wij het publiek zo’n drie kwartier mogen verwelkomen. De reacties waren zeer positief. Wij hopen dan ook dat dit optreden voor meer bekendheid in de stad zorgt.