Contest Aalsmeer

21 januari 2018 0 Door Aurora Winterguard

Gisteren was het eindelijk zover. De eerste contest van ons seizoen. Met nu 9 leden, waarvan 5 nieuwe, kwam de staff ook dit seizoen weer voor een grote uitdaging te staan. Met een show die nog niet helemaal af is en de uniformen nog even een verassing blijven, gingen we op naar Aalsmeer.

Rond 13uur vertrokken alle auto’s vanuit het mooie Den Helder en Julianadorp. Na de nodige selfies vanuit de auto’s en een kleine vertraging, kwamen we aan bij de Bloemhof in Aalsmeer. Snel de enveloppe met bandjes ophalen en op naar de kleedkamer.

Daar aangekomen hadden we de kleedkamer nog even lekker voor onszelf. Het was tijd om de haren en make-up te doen onder het genot van een muziekje en de nodige lolletjes (hallo glitterspray!!!).

Om half 5 was het tijd om onszelf te gaan voorbereiden op de show. Na een korte lichamelijke warming-up en het luisteren van de showmuziek was het tijd om de equipment warming-up in te gaan. Wow, dat ging lekker! Het groepsgevoel was er. Met een goed gevoel vertrokken we richting de startlijn.

Achter het zwarte doek begon bij sommige de spanning zichtbaar te stijgen. Na een kleine peptalk een knuffel en een yell mochten we het veld betreden. Na een nette 1e run voor publiek konden we met een goed gevoel terug kijken naar deze wedstrijd.

Met 61,590 punten incl. 1,2 aan penalties behaalden wij een mooie 8e plaats in de Regional A-Class. De komende 4 weken gaan we hard aan het werk om het programma te verbeteren en te cleanen. We zien jullie weer in Almere!